Jag försöker att få till stretch mer nu än för något år sen. Då var jag inte så hemskt intresserad om jag ska vara ärlig. Men idag uppskattar jag att få varva ner och få ner pulsen igen efter ett intensivt träningspass! 
Som igår: Jag hade ett riktigt bra rygg/axlar-pass och fick in muskelkontakten väldigt bra tyckte jag. 40 min ren muskelstyrka och så avslutade jag med 2 km på roddmaskinen. Jäklar vad effektivt det var med rodd, och kul var det! Svettigt, alla musklerna i kroppen fick arbeta och ryggmusklerna som redan från början var trötta fick ta ut det sista. Sen avslutade jag med säkert 20-25 min stretch ( brukar snarare bli 10 min, men jag fick feeling). Den här bröstöppnaren har jag äntligen börjat bli vän med! Mina bröstmuskler är korta och stela efter 9 år i kassan på ICA Åkrahallen (sitter ju inte enbart och jobbar där, men mestandels) så det har varit lite lurigt att komma ner ens så här pass mycket, men med hjälp av stretch, en mjukare kropp och yoga så känns det inte helt läskigt längre! Målet är att kunna göra en brygga utan att vilja avlida, men det är nog mer hjärnspöken än stel kropp. 
Apropå mitt jobb: Jag och min syster gick ut och gick igår och vi har haft valborgs-cruising här hela dagen igår. Vi gick i godan ro när 1) vi blev attackerade av en arg terrier. Den FLÖG ut mot oss, jävla tur att vi inte är hundrädda utan mer har en rejäl respekt för hundar. Men 2) Mitt vid bilkön till alla cruisande människor så tittar det ut en karl genom sitt passagerarfönster och ropar rakt ut " det är HON, HON FRÅN ICA! Titta, det är tjejen från ICA!". Om jag blev förvånad? Oh ja. Fick jag till och med lite skämskudde? OH ja! Antar att jag är bra på mitt jobb haha Lite roligt var det ändå.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress