God morgon och grattis alla mammor där ute på Mors Dag!
Jag har kommit fram till att jag har 16 (!!) jobbdagar kvar att vara mitt allra bästa jag på tills semestern kickar in. Hur galet är inte det?! Ja, jag går ju på semester på midsommarafton så det är ju strax under 1 månad kvar, men jag räknar inte in mina lediga dagar pg.a. att dom är just lediga dagar haha Förra året hade jag en enorm inre stress inför att både jobba och att få ha ledigt i 3 veckor. Jag var inte i någon bra fas av livet där och då, men idag, 1 år senare, välkomnar jag både jobb och ledighet på ett annat sätt! Jag ser SÅ mycket fram emot den lilla detaljen att jag faktiskt ska få gå på semester i samma tid som "resten" av jobbet: Kl. 3 på en fredag. Annars har jag alltid jobbat antingen sent, eller hela helgen ut. Men nu får jag faktiskt gå med dom andra!
En annan sak jag ser fram emot ännu mer är att få bila ner till Ystad med min familj ( peppar peppar att ingen av oss blir sjuk!). Utöver det så har jag inga planer alls för sommaren. Vi brukar alltid åka iväg någonstans jag och min syster, men i år blev det helt enkelt inte så. Prata med mig igen om vi märker att det är regn i 3 veckor, då kanske vi sticker ändå haha
Apropå sommaren så tänkte jag vara lite ytlig här en sekund. Smink är ju grejer det tycker jag, men jag är ingen "all-in-tjej" till vardags. Det här är mina "måsten" till sommaren: Isadora Bronzing Powder, deras mascara som fungerar fint på mina fransar och deras tinted primer som är en ny favorit som jag köpte här i veckan faktiskt. En lagom färgad kräm som är lätt att ha nu under sommaren! Spf 30 också vilket känns bra. Anastasia BeverlyHills Brow definer är min absoluta favorit trots prislappen. Den har den perfeka färgen och är lätt att hantera! När jag har lediga dagar eller semester så är bronzern och brynpeppan det som jag kör på, mer än så behöver jag inte för att känna mig fräsch. Sist men inte minst så ligger en grym ögonbryns-gel på listan över bra saker att ha under sommaren! Just nu har jag den från The Browgal by Tonya Crooks.
Min necessär är inte mer utvecklad än så här under den här årstiden faktiskt, väldigt lätt att ha med på resor också! 
 
Ha en fin söndag kära ni, och grattis igen alla mammor där ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress