Det här gjorde jag igår: Måns Ols at twilight. Jag och min syster tog en liten cykeltur ( hur mycket älskar vi inte dom här ljumma kvällarna förresten?) och så fick jag rasta kamera lite, och mig själv. Ni ser ju på sista bilden hur mycket flygfän som var i luften så ni kan ju fundera ut hur mina ben ser ut just nu med myggbett som är runt 8 cm stora! Men det var helt klart värt det, jag menar, kolla in vad fint det var igår! 
Jag är orimligt glad över att jag kunde ha fokus på sista bilden faktiskt med all aktivitet som var över vattnet. Månen som man kan se alla kratrar på ( funderar på att skaffa någon slags tripod, men vi får se, det är inget livsviktigt). När vi satt och njöt av solen och vattnet så var det några killar som hoppade i badtornet och gjorde små vattenpölar efter sig. Självklart skulle jag ta mig dit! Liiiite störra pölar och det hade kunnat bli en snygg reflection i den, men jag får öva lite helt enkelt! 
 
Men nu är det fredag, min allra bästa pappa fyller år, jag har precis gjort ett GRYMT löppass på gymmet och ska svänga förbi lite affärer innan jag åker hemåt för firande och sol. En skön dag innan en helg med jobb!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress