Vissa dagar så går kugghjulet inte så där smidigt som det kan gå andra dagar. När dom rosa glasögonen inte är satta på näsan och det känns allmänt ohärligt. Just nu är en sån dag haha En sån där dag när jag, och kanske resten av min omgivning, är aningens liiiite mer tacksam över att jag är ensam! Jag vaknade upp på ett relativt nollställt humör, varken bra eller dåligt, men sen började kugghjulet att hacka sig fram, bit för bit. 
Det är egentligen konstigt att man ena dagen känner sig ganska så härlig, typ i någon slags "bättre form" kroppsligt och att livet är framför en. Men i nästa dag så känns det tungt, både i kroppen och i knoppen. Jag ser på det utifrån och skrattar lite åt mig själv just nu eftersom jag VET att det är pga mens, men kan inte låta bli att tycka lite synd om mig själv haha
Jag har i alla fall varit i väg till gymmet och "tränat". Jag sätter krokar i luften eftersom jag bara genomled det och räknade ner minutrarna tills jag fick gå hem igen! Den glada musiken som jag vanligvis blir peppad på provocerade mig till tusen, den rockiga musiken blev jag störd på och jag hann ändra inriktning från löpning, till överkropp till ben/rumpa på 50 min. Ganska så bra jobbat att ändra sig så pass många gånger ändå måste jag säga! Jag brukar ju säga att all träning är bra träning, men jag vette tusan vad jag fick uträttat idag. Inte ens ett tomt gym fick mig på bra humör... 
 
En kul grej: Jag fick extended edition av Sagan Om Ringen i present och insåg hur mycket jag har missat. Det var lite som att ha haft en trasig Volvo i flera år och sen fått en Tesla. Herregud vilken skillnad på film om man jämför med den överspelade film som jag har haft i alla dessa år! Det KAN vara lite därför jag är grinig idag, jag somnade inte förrän halv 2 i natt, inte idealiskt efter en tuff helg och 5 dagar med jobb framför mig. 
Så, jag tänker försöka rädda den här extremt fina dagen med att parkera mig i solen, men korsord och vattenmelon. Visst är det faktabaserat att man kan svälla upp typ 1 storlek under veckan man som kvinna har mens?  ( hur tänkte jag nu, män har ju inte mens?...) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress