16 maj 2018

Måns Ols

allmänt


\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
Ni kan väl förstå den enorma besvikelsen efter att ha beställt ett paket från eBay, väntat x antal veckor och sen så passar fanskapet inte i min europeiska konsol? Jag har tryckt och försökt hur mycket som helst, men det går helt enkelt inte haha Så, om någon sitter på ett MarioParty 2, som ni vill ha bort, jag köper den gärna! 
\n
God morgon förresten. Vilken skön kväll jag hade igår efter jobbet! Jag och min syster låg och solade/ åt sallads-middag ute på en brygga som är här vi dammarna där vi bor och vi var säkert där i 2,5-3 timmar och bara njöt av solen. Det känns så himla lyxigt att kunna ha det området så pass när där vi bor! Det finns få saker som är så gott som sallad ute, vid ett vatten där fåglarna susar över ens huvud. En skön avslutning på en annars rätt rörig dag i mitt huvud haha
\n
Här har ni sista bilderna från badet Måns Ols här i Sala. Det är faktiskt vackert där också tycker jag, även om det inte är mitt favoritställe att just bada i. Men det är en strand att bada vid, både för vuxna men framför allt för barn! Jag kommer ihåg sist jag låg och solade här och det började skymta enorma grå moln i fjärran och det var runt 35 grader varmt. Dagen då skogsbranden tog fyr några mil därifrån. Det var verkligen overkligt varmt och det kändes konstigt att ligga och ha det härligt när man visste att det var en enorm skogsbrand på väg, även om den vid det tillfället inte hade börjat sprida sig i den fart som den sen skulle göra under dagarna. 
\n
\n
\n


Maria

Så underbara och fina bilder!

Svar: Tack snälla du! 😄
Camilla Norman

Islycka

segt att spelet inte passade, men bilderna ser bra härliga ut

Svar: Haha ja, inte är det hela världen iaf! Tack snälla du, jag blev himla nöjd själv 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress