\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
Haha det här har ALDRIG hänt förut: 1) Jag vaknade inte ens när det ringde i telefonen. 2) Jag vaknde klockan 12! Det har nog inte ens hänt efter en monsterutgång eller ens nyårsafton. Den här tanten har blivit gammal tror jag haha Nej då men jag har haft en extremt intensiv ( men bra ändå ) vecka med mycket jobb och faktiskt mycket träning också, så det är inte konstigt att jag var helt utslagen. Det, plus att jag somnade runt halv 5-5 och det är inte min grej riktigt. Mår så fruktansvärt illa när jag blir övertrött och i obalans med mig själv så det tar sin lilla tid att komma ner i varv igen efter en utgång. Jag kan väl skjuta in också att jag fastnade framför Lightroom-tutorials på youtube också.. Oops! 
\n
Men det var kul igår! Inte min Top 5 på utgångar eftersom jag verkligen inte gillar Svensk Rap/hiphop men livemusik är alltid kul och De Vet Du gjorde bra ifrån sig. Men jag kände mig som ett ufo eftersom jag inte kan en enda låt förutom PantaMera och då är det inte ens en låt haha Men vi var otroligt många från jobbet som jag var ut igår så det var riktigt kul att få dansa med dom och så fick jag min obligatoriska tequila-shot också. Den och en shot till var det jag drack så det var en väldigt lugn kväll på det viset. Men 1 st tequila hör till och jag är faktiskt en av få i min närhet som gillar smaken av det, tillsammans med citron och salt dvs.
\n
 
\n
Men! Idag är det en uuunderbar lördag och solen står högt på himlen idag! Jag ska alldeles strax ta mig iväg hem till mina föräldrar och parkera mig i solen och njuta av resten av dagen. Det känns som att jag har missat halva lördagen redan och inser att det är kul det här med att festa någon gång här och någon gång där. Men jag gillar mitt liv med träning, rutiner och en kropp som mår bra. Där är utgångar och alkohol kanske inte riktigt. Jag gillar det där vinglaset i solen som kan bli ibland eller en god drink på sommaren. Sangria utomlands hör till också. Men jag dansar gärna nykter för då mår jag som bäst. 
\n
\n
\n
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress