God morgon god morgon! Yeay, vad kul att Benjamin gick vidare igår på Eurovision! Jag tänkte att det inte borde vara något problem med tanke på hur dom andra låtarna lät igår, men man vet ju aldrig. Ett litet minus är tiden det börjar tycker jag. Jag skulle ha behövt 1 timmes sömn till känner jag, men det är också mitt sjuka sömnbehov just nu också. 
What´s up sen sist då? Jag tog en dag off igår från i princip allt sociala medier och njöt av en ledig dag. Jag menar, det var ju ändå en kristen högtid igår, inte ska man ta ut sig då? Jag har i alla fall haft 2 sköna dagar ledigt som jag har tillbringat hemma i huset med min familj. Solat, gått på 2 promenader, gjorde hemmaträning igårkväll vilket var svettigt as fuck pga 34 grader här inne, storstädat hela lägenheten, kollat på Eurovision och allmänt bara haft det skönt. Både jag och min syster har reagerat på pollen i år och jag märker hur extremt trött och snorig jag blir på mornarna nu förtiden. Det är verkligen en grej jag önskar att jag vore: En morgonmänniska. Hela mitt system i kroppen vill inte gå upp innan 8! Fasen att jag bor i ett land där morgonpigghet styr... haha Jag har till och med en nyckelring där det stor "I don´t do mornings".
 
Anyways. glad fredag på där ute, hoppas att ni får en underbar dag idag! 
Ps. Jag fixade kaffe för första gången idag sen i måndags! Håller på att avvänja kroppen lite från koffeinet och faktiskt dricka det när det känns gott och inte för att jag "måste" ha det för att fungera. Går säkert bra nu när det är sommar ( hur härlig är inte den meningen!?), prata med mig igen när det är vinter och varje chans till en highrush är välkommen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress