Detta är vad jag har pysslat med idag! Läsa, äta/laga matlådor, träna, nyss hemkommen från en promenad och pysslat med min nya dator och Lightroom. Älskade Lightroom! Jag vill typ sticka iväg till vackra länder bara för att få sitta och fixa med bilder och skapa något. Jag får inte nog av det vackra vädret vi har just nu och njuter varje ledig sekund av det! Min träning på förmiddagen fick bli 30 min SNABBA intervaller och sen lite rumpa/ben som avslut tills jag bokstavligt talat låg som en liten blöt pöl på golvet. Härligt! Sen parkerade jag mig med den här Harry Potter-boken som är någon slags pjäs-variant av The Cursed child som väl är den 8:e boken? 
Lite skumt skriven eftersom den är som ett manus för pjäsen, men jag tycker att jag får lite samma känsla som i dom andra böckerna. Jag saknar för övrigt att bli så där fängslad av en bokserie... Funderar nästan på att läsa om dom igen, men det tar sin lilla tid. Jag saknar nog helt enkelt HP-världen som är så fantastisk haha
Jag har börjat att förlika mig med tanken av att jag faktiskt inte att få hem ett sånt där brev där det står att jag har blivit antagen till Hogwarts, men det har tagit mig några år att komma till den punkten i livet.
 
Hoppas att ni har haft en fantastisk onsdag kära ni! Någon av er kanske som har läst den här boken, vad tyckte ni om den?
emma

åh den boken ska jag nog städa fram

Svar: Do it! Den är ju riktigt mysig att läsa :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress