Helt galet, jag badade igår! 14/5 blev årets första dopp. Helt klart oplanerat haha Det var helt klart skönare än vad jag tänkte mig så det var verkligen värt det. Men jag är inte så överförtjust i vattnet som är i Månsols eller bottnen som är, men det är bara för att jag är van vid Hillingen där vi har det renaste vattnet i komunen har jag för mig. Men det duger i krig som dom brukar säga! 
En helt underbar ledig dag annars. 4 timmars solning, lek, prat och bus och lunch på en filt i gräset. Hur härligt som helst! Sen tog jag faktiskt tag i mig själv och cyklade hem ( älskar att cykla på sommaren) och tog mig iväg till gymmet. Det fanns ett sug för att springa igår så det var bara att bejaka det och rida på den vågen lite.
30 min jobbiga intervaller och sen lite överkropp, sen var jag en död människa! Hem till mina föräldrar för sista solstrålarna och prat med dom och sen hem och fixa matlådor. En intensiv men skön dag! 
Idag skippas yogan faktiskt för vädrets skull. Dom varnar på tv att det kommer bli kallare och "vanligt" maj-väder så jag vill passa på att utnyttja solen så mycket som det går. Fördelen med lite regn och kallare är väl att pollen kanske blir lite snällare, fy tusan vad täppt jag är på mornarna när jag vaknar haha Det tar några timmar innan jag känner mig som människa igen och då har jag inte ens "problem" med pollen på det sätt som folk faktiskt har det. Hatten av till er! 
 
Men nu: En arbetsdag, 9-17. Hur svensson som helst! Jag drömde en sån där dröm när man blir tillsammans med någon som man VET att man inte vill bli tillsammans med. Eller bör är kanske ordet. Jag drömmer såna drömmar ganska så ofta faktiskt, typ att jag blir tillsammans med något ex och känner in i märgen att det här är fel och hur jag ska på bästa sätt komma ur det igen utan att såra allt för mycket. Mina drömmar är livliga just nu haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress