Åh, jag saknar promenaden jag och min syster gjorde här i Nerja. Det finns en anordnad strandpromenad också som är både handikappanpassad och sen så kan man välja att ta sig vidare mot den här vägen där man går längs med vattnet en bit. Jag hade önskat att den vore längre, men så är det här ett pensionärsparardis också haha Men tänk att inte få frysa när man promenerar eller är rädd för att halka! Apropå halka så halkade jag på en isfläck RAKT framför en dam här i veckan. Alltså framför hennes fötter i princip. Satans vad ont det gjorde, men mest i själen eftersom hon som var kanske 65 år klarade att gå där medans jag föll som en fura!
 
God morgon på er där ute! Jag fastnade framför One Tree Hill igår efter jobbet ( jag har hamnat på dom avsnitten nu där jag faktiskt inte kollade på serien så nu är allt nytt och spännande!) och råkade ut för den klassiska " bara ett avsnitt till". Inte så klokt kanske eftersom jag har en lång dag framför mig med jobb, men det var värt det på alla sätt och vis. Det är så mysigt att följa en serie ibland tycker jag, och snart kommer vi ändå in i en tid där tv känns väldigt oprioriterat! 
 
Apropå resor, har ni något magiskt ställe som ni vill tipsa om? Bara för att det är mysigt med tips? Ett ställe på jorden som ni får ett lugn i kroppen när ni åker till det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress