5 mars 2018

Veckans planer

allmänt

 
Vilken härlig vecka som vi har kommit in i nu! Jag börjar veckan med en ledig måndag ( alltid guld värt efter en intensiv jobbhelg) och jag ska om några timmar ta mig iväg till Västerås för KBT ( har väl aldrig känt mig så lugn i själen som nu när jag faktiskt vet att det var öroninflammation) och ska hämta ut min kära cykel som fick sig en känga i fredags. Jag måste helt klart ha den om jag ska hinna till yogan som är imorgon direkt efter jobbet! Jag tänker att yogan och ridningen får bli min träning den här veckan och att nästa vecka får bli lugn. Jag vet inte hur smart det är med penicillin och jobbigare träning? Yogan tar jag alltid efter hur kroppen känns för dagen, jag har inga problem att lägga mig i barnets postition om kroppen inte orkar. Ridningen vill jag inte missa för allt i världen, det ger mig så mycket.
Egentligen är det bara en lång sträcka fram till helgen som gäller för då ni, helgen blir en sån där helg när allt händer, varför sprida ut saker liksom? Fredag: Kanske är ledig ( skulle behöva extra pengar så vi får se) men annars så är det kusinfirande i Västerås med släkten och min familj. Lördag: En kurs mellan häst och ryttare på stallet där jag rider. Det är en kurs i flockbeteende och hur man kan se hästens tecknen. Hur kul som helst ska det bli! Sen direkt efter det så ska vi i familjen åka till den andra sidan av släkten och besöka min andra kusins nya hus, fika och bara umgås. Jag älskar att se hur andra bor! Söndag: Ridning. Det vankas markarbete ( bommar på marken eller små hinder) och jag kan knappt vänta tills jag får hänga i stallet igen! 
En kul vecka helt enkelt med lite smått och gott. Men först blir det Västerås! Jag vill kika om det har kommit in lite vårkläder och om inte annat så skulle jag behöva lite jeans igen. Mina svarta från Gina Tricot brukar kännas bra i 6 månader ungefär, men jag är lite sugen på samma fast i någon blå tvätt. Get out of my comfort zone så att säga!
 
Hoppas att er helg har varit bra? Min har varit in i kaklet med jobb. Jag har inte ens funderat på något annat än att jobba, äta och sova haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress