Här har ni min sista bukett med blommor! Åh så våriga dom är, jag älskar dom verkligen. Det känns verkligen mycket härligare i ett hem om det finns lite blommor hemma. Det kan väl inte bara vara jag som tycker så? 
Annars då? Jag är en däckad tjej. Jag hatar att vara förkyld och trots att jag innerst inne ändå är glad över att det äntligen " bröt ut" så är jag trött på att känna mig hängig, lätt illamående ( kan hålla i sig in på eftermiddagen och är EJ GRAVID haha) och allmänt otrevlig. Jag vet att jag förmodligen inte är det, men det är fan inte härligt att vara i ett serviceyrke när man inte mår på topp. Jag börjar bli orolig över att öronen tar stryk av det här för jag hör inte så bra igen så om det inte blir någon förbättring snart vill jag checka upp mina stackars öron. Jag föddes som ett s.k Öronbarn och har alltid haf problem med dom och har en liten hörselnedsättning redan från början, så nu när jag känner mig helt färdig så hörs det ännu sämre. Mina stackars kollegor får skrika åt mig om dom vill något och jag märker att mina kunder inte hör mig för jag pratar så lågt eftersom jag inte hör mig själv så bra. Jävla skit haha
Om orken finns senare idag så ska jag ta mig till stallet efter jobbet och kolla på när mina ridgrupp rider! Jag behöver lite gos med häst efter den här extremt tråkiga veckan och trots att jag inte kommer kunna rida själv så är det härligt just nu att bara få hänga i stallet! Men, om jag orkar. Jag vill inte ta ut mig i onödan och jag känner redan nu hur jag måste ställa in yogan på tisdag. Jag vill bli HELT frisk den här gången, små promenader får räcka och att faktiskt röra på mig på jobbet.
 
Hoppas att ni har klarat er undan från diverse sjukdomar! Jag hör att jättemånga där ute verkar vara dåliga just nu? Tack gode Gud att vi snart är väck den här vintern och kanske kan få lite mer imunförsvar i och med solen och mer friskluft. Ta hand om er vilket som och ha en fantastisk söndag nu! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress