Kolla in ett rejält vår-tecken som jag fick vara med om igår! Hästarna busade runt, stegrade sig, rullade runt och nöp varandra i benen. Hälften lek, hältfen "sätta-varandra-på-plats". Självklart rörde Akrobat inte en min medans dom andra sprang runt som yra höns runt honom haha 
Det är så himla roligt att se glada djur tycker jag. Jag tycker att det känns en enorm skillnad på hästarna på SORF idag mot förut när jag red där ( för 10 år sen, give or take). Nu kan dom vara ute så himla mycket mer än förut då komunen har satsat pengar på ridskolan på ett helt annat sätt än förut. Jag är så himla glad över det!
Det är konstigt annars det där med ridning. Att något som är så självklart ändå får mig att bli extremt nervös vissa gånger och andra gånger så är jag bara taggad. Igår var en sån där "fjärilar-i-magen"-dag. Jag var nervös i säkert 3 timmar innan och DIREKT när jag satt upp på Akrobat var det som att alla fjärilar försvann.
Annars gick det väl ganska så bra? Jag måste träna upp mitt flås så att jag orkar mer känner jag. Lektionerna är tuffa faktiskt ( inte bara jag som tycker det och då har dom andra ridit längre än mig just nu) men otroligt roliga. Men jag känner hur kroppen sviker när det är ungefär 15 min kvar och det måste jag förbättra! Plus balansen. Den är inte där den bör vara haha 
 
Men nu är det måndag och jag vaknade 20 min innan väckarklockan och kunde lika gärna gå upp! Jag gillar att kunna sitta i soffan och äta min frukost utan stress och att sen kunna ta en promenad till jobbet på ungefär 20 min. Det är alltid en bra start för mig, speciellt när det är supermegatidigt på morgonen!
 
Hoppas att ni har haft en underbar helg kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress