Påsken fortsätter att titta in här hos mig! Fast det här kommer att bli allt, jag älskar påsken som firande men jag har inget behova av att pynta hemma så som jag vill göra under julen. Men lite gula tulpaner är inte så tokigt måste jag säga! Dom står sig fint nu när jag dricker mitt morgonkaffe.
God morgon förresten! Jag hade SÅ svårt att hålla mig vaken igår så jag somnade som en klubbad säl kl 22 och vaknade nu vid 7.30. Så himla härligt! Jag kommer behöva all energi som det bara går att åstadkomma för idag lär bli en hektisk dag på jobbet. Men jag är utvilad, sminkad, ska precis äta lite och sen ta mig en liten promenad till jobbet för att få lite luft i mig. Trots att jag fortfarande känner att förkylningen finns där så vill jag ha mina små promenader här och där. Det känns viktigt för mig! 
Hur galet är det inte att vi snart lämnar mars förresten? Snön har så gott som försvunnit här ( förutom vid gatorna där alla snöhögar ligger och på gräsmattorna) men just nu ser det helt klart ut att kunna bli vår snart! Jag kan typ få ett pirr i magen bara av tanken av att snart få lite värme på kroppen och kanske få bada i havet i Ystad eller i min älskade sjö, mitt ute i skogen, som Ronja Rövardotter. Fantastiskt att vi snart är där igen! 
 
Ha en underbar tisdag kära ni! Ta hand om er.
Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så fint med tulpaner

Svar: Tack snälla, visst blev det tjusigt! :D
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Åh, så fint! Älskar verkligen tulpaner!

Svar: Absolut det bästa med våren tycker jag! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress