23 mars 2018

To catch a dream

allmänt

 
God morgon! Jag är förvånad över att jag inte försover mig oftare än vad jag gör ( typ aldrig). Idag vaknade jag 25 min efter vad jag egentligen ville göra och jag kan inte ens i min vildaste fantasi förstå hur jag swipade bort larmet, jag måste ha sovit tungt eller något! Men tur nog så har jag den här veckan vaknat av mig själv mellan 7-7.30 varje dag vilket har varit skönt! Det känns lite som att jag är utvilad och fått in en rutin, trots snorig och hostig fortfarande.
Men glad fredag på er! Det är en något trött tjej här som sitter och skriver. Jag har jobbat 6 av 7 dagar nu och det börjar ta ut sin rätt känner jag. Det ska bli oerhört härligt med 2 dagar ledigt snart! Kan ni förstå också att vi går in i påskveckan nästa vecka? Hur galet är inte det? Apropå galet, kollar ni på Wahlgrens Värld? Jag får skämskudde många gånger på den där familjen och igår var ingen skillnad direkt, men satans vad underhållande dom är! Många gånger försöker jag komma ihåg att dom faktiskt klipper materialet för att vinkla så som produktionen vill ha det, men det går inte att komma undan med att dom faktiskt gör och säger det som visas haha Jag älskar att bli engagerad i den där familjen, trots att dom är SÅ långt ifrån hur jag är själv. 
Kollar ni på Wahlgrenarna? Vad tycker ni? 
 
Håll ut mina kära vänner, snart går vi in i en FAKTISK vår-månad. Mars lägger jag in i vår-året, men mest för att överleva mentalt. Men april är verkligen vår. Nu kör vi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress