Hej alla kära ni! 
Det kanske är helt galet att göra så här med tanke på hur ostadiga somrarna i Sverige brukar vara, men sommarens semster går till Ystad igen! Mitt älskade Ystad. När det är fint väder där så är det som att komma utomlands för mig. Det finns ett hav, det finns en strand, den finns god mat, det finns saker att göra och se på. 
Sist vi åkte dit var förra året i sena augisti ( precis vid skolstarterna) och vi hade i princip Ystad och Österleden för oss själva vilket var både uuunderbart skönt men samtidigt lite konstigt med tanke på att vi är vana vid att det är tjo och tjim hela tiden med alla barn som springer överallt och en strand som är fullsmockad. 
Varför valde vi Ystad igen? Det är så orimligt satans dyrt att åka runt Medelhavet under primetime tiden Juli. Vi vill tillbaka till ett ställe där vi har varit förut och för att göra det måste vi hosta upp 9000 kr/ skalle för 1 vecka och då har vi ändå bara frukost inkluderat. Det känns inte värt det! Så, om allt går som det ska och vi är hela och friska så tar vi oss dit i september istället då det har sjunkit med ca 60% av ursprungspriset. På det viset kan vi gå lite av båda världar och slipper alltså välja! Samtidigt så kan vi förlänga sommaren på det här viset också genom att ha något att se fram emot i september också. Win win! 
Jag älskar Ystad av hela mitt hjärta och jag längtar så tills vi kan ta oss dit 1 vecka. Självklart hoppas jag på fint väder och chans att utnyttja stranden och fina Österleden, men annars så finns det roliga saker att upptäcka ändå. 
 
En bättre start på veckan får man leta efter! Jag vaknade också upp första dagen på över 1 vecka med känslan av att inte vilja skjuta huvudet av mig för att förkylningen sitter så hårt i kroppen. Äntligen! Det kanske får bli en promenad efter jobbet och få motion på det viset. Jag måste få rutiner igen på motionsfronten, jag känner hur hela mitt Jag har sjunkit ihop till en godis-pöl och då har inte ens påsken och allt påskgodis kommit än haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress