Bildresultat för nintendo 64
Woho! Då har jag äntligen blivit med ett Nintendo64! Lyckan är fullständig då jag inte hade något sånt här som liten och har funderat på det i över ett halvår nu haha Jag råkade spontanköpa fel konsoll så jag sitter på ett Super Retro Tric konsoll från Coolstuff som jag inte har använt. Så om någon av er där ute sitter och funderar på hur KUL det var på den gamla härliga tiden med tv-spelens värld, tveka inte att höra av er, jag säljer den mer än gärna! Nypris 799 kr men jag kan gärna sälja den för 499 om det är någon som vill ha den, den är ju trots allt oanvänd!
Jag har varit lite fundersam på om det är värt det eller inte med tanke på hur HUTLÖST dyra spelen kan vara ibland ( Jag vill tex ha MarioParty2 och den ligger på runt 600 kr, så om någon vill sälja ett sånt, då finns jag här!) men jag har inte lyckats släppa tanken på det här och det är inget impuls den här gången. Så jag tycker att jag förtjänar det den här gången! 
 
Nu: Fixa packning inför ridningen och sen åka hem till mina föräldrar för dom har hus och jag vill ut i solen. Det är en UNDERBAR dag idag och jag vill inte sitta inne en sekund till! Ha en mysig söndag kära ni, och har ni ett MarioParty 2, hojta gärna till för jag vill köpa den av er haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress