Finns det något mer magiskt att påbörja en ny bok? Jag är en sån där tokig tjej som kan läsa om böcker och se om filmer och njuta av det också, men vetskapen om att man sitter med en helt ny bok är något utöver det vanliga. Igår började jag på Dan Browns nya bok Begynnelse och jag har redan sträckläst 150 sidor sen igår eftermiddag. Den är SÅ bra! Det är skriver i en sån där typisk "Dan Brown-anda" med självklart Robert Langdon i huvudkaraktären. Åh, jag älskar Tom Hanks i den här rollen som Prof. Langdon och nu när jag läser böckerna så får jag självklart upp hans ansikte.
Min början på påsken igår var mysig som tusan. Jag tog 1 timmes promenad med poddar i lurarna, mellanlandade hemma lite med städning och sen tog jag en promenad hemåt mot mina föräldrar där det bjöds på lunch och fint väder! Ungefär det som verkar bli idag också. Lunch, familjehäng och sitta slickade mot husväggen för att kunna njuta av solen. 
Jag ska alldeles strax ta mig ut och gå den där 8-km-rundan som jag kallar för Gruvanrundan. Min syster ville gå den och jag är inte sen på att hänga på! Det blir mycket stillasittande sen i helgen och alldeles för mycket godis så en långpromenad i solskenet är nog exakt vad den här kroppen behöver haha
Glad påsk på er och hoppas att ni får njuta lite av det fina vädret och påsken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress