God morgon god morgon! Ledig förmiddag här och den tänkte jag spendera på det sätt jag gillar mest just nu: 
Kaffe och promenad. I och med att jag faktiskt inte har haft ofrivilliga tårar i ena ögat på snart 1 vecka gör att det är dubbelt så roligt att gå ut och gå. Jag behöver inte fånga upp tårarna med tumvantarna längre och känna hur kallt det blir under ögat haha Även om det kanske inte är 100 % bättre än så är jag enormt tacksam över den här lilla förbättringen! 
Ska vi fortsätta på temat "positiva klubben" idag? Jag vet att det är riktigt svårt just den här tiden på året för många ( inklusive mig själv) och allt känns mörkt, deppigt och allmänt skitjobbigt med att vintern håller ett fast grepp om oss. Så jag tänkte spalta upp lite grejer som jag är extra glad över just nu. 
  1. Det faktum att det är ljust från 7 på morgonen till runt 17-17.30. Det är faktiskt bra och något som jag tror att vi glömmer bort lite!
  2. Ingen kan komma och säga att vi inte hade en rejäl vinter det här året. Jag tror på det här " en rejäl vinter, en rejäl sommar" och tänker att sommaren 2018 kan bli en bra sådan! 
  3. Podden Wahlgren och Wistam. Herregud vad jag gillar dom där två kvinnorna! Spontana, har inget filter och jag får mig alltid några härliga skratt när jag lyssnar på dom. Skratt är bra!
  4. Bara tanken att det inom några veckor faktiskt är slutet på den här vintern kan ge mig gåshud haha Tänk er den första kopp kaffe utomhus i solen. Förvisso med sjutton lager på kroppen, men ändå, tänk vad vi har att se fram emot!
  5. Blommor i någon härlig färg. Just nu har jag haft den otroliga lyxen att få plocka ut 4 buketter den här mörka tiden på året ( som en julkapp x4 ), men att köpa med sig lite rosor eller tulpaner hem är en ren glädje för mig. 
  6. Träning. I hate to say it men motion av något slag är faktiskt bra! Just nu så fokuserar jag mycket på att bara komma igång igen. Inga "måsten" eller "jag-måste-träna-3-gånger-i-veckan" utan bara rörelse. Jag blir i alla fall lugnare i själen av att röra på mig lite och det brukar oftast få min hjärna att sluta gå in i en destruktiv loop som det annars är så lätt att hamna i den här tiden på året! 
  7. Planera sommaren. Trots att det känns som femhundra år kvar så är det ändå något härligt med att fundera och klura lite på vad sommaren kan erbjuda. Jag har hela 4 veckor i sommar som jag har tagit ledigt och det har bara hänt 1 gång tidigare. Förra året var jag sjuk 1:a veckan och sen var det bara en stor fet klump i magen fram tills Ystad där jag äntligen fick tid att lugna ner mig och vila upp mig. Den känslan tänker jag inte hamna i sommar, det är jag för tjurskallig för. Men där och då var jag väldigt ledsen. Men sommarplaner eller att planera in något roligt nu under våren som kommer, det är både viktigt och roligt! Jag ser fram emot alla fina dagar då jag antingen får sitta på Kajens Café i Västerås och äta salladen där eller alla sushi-middagar ute på bryggan här vid Dammarna i Sala med min syster. 
Har ni något som ni ser fram emot lite extra just nu? Eller något som ger er en positiv vibe trots vinterns sista andetag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress