Jag blev sjukt sugen på dom här annorlunda fjädrarna när jag såg dom hemma hos min syster, så självklart blev jag tvungen att ha dom hemma själv! Jag fullkomligt älskar dom. Dom påminner mig lite om magnolia, eller är jag helt ute och cyklar? Jag kände inte för ett vanligt påskris med glada färger och en massa ägg och sånt. Det här får bli det! 80 kr för hela riset och 20 st fjädrar, det tycker jag ändå är ett väldigt bra pris. 
 
Hej på er annars! Det var för tidigt för att sätta igång en dator i morse då jag gick upp kl 5. Det finns en gräns för hur tidigt jag kan koppla på min hjärna och göra något kreativt här haha Vad har hänt sen sist? Jag parkerade mitt urtrötta arsle i en solstol hemma hos mina föräldrar igår innan ridningen och fick lite sol på näsan. Det var synd att jag tog ut mig för mycket i lördags för jag mådde inte särskilt bra på hela dagen igår, det var knappt att jag orkade rida faktiskt. Men jag fick en gentleman till häst igår och vi red en sväng ute för att få lite sol på oss och sen körde vi igång lektionen. Förutom att jag missuppfattade lite och kände mig trög i hjärnan så var det exakt det där som behövdes för att få mig på banan igen! Fantastiskt mysigt att få hänga i stallet igen. 
 
Nu: Jag ska testa en ny sak tänkte jag: Fyllda paprikor i ugn med tacofärs och ost. Alltså det låter väl inte så tokigt, eller hur? Någon som har gjort det? 
AngelicasVärld

Men så fint!! Önskar dig en fin start på påskveckan!

Svar: Tack snälla du! Vad gullig du är. Ta hand om dig också och ha en mysig påsk! :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress