14 mars 2018

Mitt älskade London

Resa

\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
Jag har varit där exakt 6 gånger nu och senaste gången var för snart 2 år sen när jag och min käraste syster gjorde ett litet pit-stop där när vi gjorde Barcelon-Menorca-London under 2 veckor. 2 galna veckor haha
\n
Om det kliar lite i mina London-fingrar igen? Det gör det alltid. Nästan mer nu när våren börjar smyga sig på igen, det är så himla vackert i den där stora staden när våren kommer. 
\n
Några saker som jag minns lite extra från dom här gångerna i London är: 
\n
1) Harry Potter-muséumet. Herre min skapare, det var en bra dag det där! Jag hade det otroliga oturen att min kamera i princip dog redan när vi kom in i Stora Hallen på HP så jag har inte så många bra bilder därifrån, men minnena i huvudet är desto bättre. Magiskt ställe det där. 
\n
2) Vårat 1,5 dygn här förra sommaren. Vi gjorde inte mycket, men vi fick insupa lite London-luft, äta god mat och strosa runt i parkerna som vi älskar. St James Park är min absoluta favorit. Hyde Park är vacker på sitt sätt, men St James är snäppet härligare. 
\n
3) All god mat som jag har fått äta där. London är mer än fish ´n chips om ni frågar mig. Jag har haft det otroliga lyxen att åka med folk som vill testa mat som kanske är icke typiskt London, men desto fler smakupplevelser har jag fått. Jag kan säga att den bästa maten hittar ni vid Stable Market i Camden. Tänk er billig och bra streetfood. Mums! 
\n
4) Man kan inte åka hit utan att se på minst 1 musikal. Jag har sett Mamma Mia två gånger, Phantom Of the Opera ( jag är fortfarade tacksam över att min vän Pauline lät mig se den) och Lejonkungen två gånger. Utan tvekan är Lejonkungen min favorit! 
\n
5) När jag satt på en bakgata vid ett Starbucks och drack kaffe i solen medans min syster och vår vän Sofia åkte London Eye. Alldeles för mig själv, lutandes mot en vägg i solen. Underbart och jag lever fortfarande på det! 
\n
6) Shoppingen. Man kan tycka att det bör förtjäna en plats lite högre upp med tanke på att jag är så besatt av Londons shopping haha Den är helt klart väldigt bra och jag är alltid sugen på att dra till Oxford Street bara för att kunna shoppa lite nya kläder! 
\n
7) Hotellet Blakemore Hyde Park. Där har jag bott 3 gånger och varje gång så får jag "hemkänsla". Vackert, ligger väldigt bra till, dom är vänliga där och det är en GRYM frukost. Åh, frukosten...
Ps! 8) herregud, jag glömde ju skriva den viktigaste... Nyårsafton I London! Helt otroligt och absolut den bästa resan eftersom jag fick med mig hela familjen dit. Helt otroligt! 
\n
 
\n
Det bör bli en London-tur snart igen. Det kliar lite extra mycket i mina fingrar just nu! Har ni varit i London? Har ni några favoriter därifrån?
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress