Det är bra med vänner, dom påminner mig om min namnsdag haha Och Nelly.com... Dom skickar alltid en liten presentkod på 50 kr. Härligt med namnsdag! 
God morgon på er annars. Jag har vaknat till liv för 1 timme sen ungefär och har fixat matlåda, diskat lite och ska inhalera min frukost för jag är hungrig som en varg. Jag var GRYMT hungrig under ashtanga-yogan igår och inte blev det bättre efter middagen och allt, så jag vaknade upp med ett vrål i magen. Hungrig tjej!
Det var svårt att fokusera igår på yogan, men det var skönt som vanligt och träningsvärken är ett faktum i axlarna, lite mage och baksida lår. Hur härligt är inte träningsvärk?? 
Jag har börjat att längta efter träning nu igen faktiskt. Det har inte hänt på väldigt länge, ofta har jag gått iväg till gymmet för att jag "bör" göra det. Energin börjar komma tillbaka lite smått igen med 4 dagar med pencillin bakom mig! Jag känner att min kropp behöver motion igen och formas till lite, det har varit några väldigt stillasittande månader för mig av anledningar, så det vore härligt om jag kunde komma tillbaka snart. Men det får bli "skynda långsamt" för jag vill inte bli sjuk igen.
Två saker som hittills har blivit mycket bättre sen pencillinen: 1) Jag har inte gråtit i ena ögat sen i fredags. Hela bihålesystemet börjar smått återhämta sig! 2) Jag kan vakna innan väckarklockan och känna mig utvilad. DET mina vänner har inte hänt sen typ November! Plus i kanten verkligen.
 
Grattis på namnsdagen alla Camillor där ute, ta hand om er!
Dixi Wonderland

Grattis på namnsdagen :D Jag ger ut en rabattkod med 25% rabatt hos Nelly idag, värt att kanske kombinera med dina 50 kr :D

Svar: Hej Dixi! Vad kul att se dig här igen, jag har saknat dig lite haha :D Dagen gick i ett igår så hann varken kolla upp min 50 kronorskod eller din, tyvärr. Hoppas att du får en underbar torsdag!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress