Sista sjukstuge-dagen har jag bestämt mig för. Jag kryper på väggarna en stunden och sen i den andra så blir jag helt slut av allt klättrande! Men jag ser det fortfarande som något positivt det här, nu kan det ju bara bli bättre! Hellre en rejäl förkylning än när man går runt och mår halvkasst hela tiden. 
Glad fredag på er förresten! Sverige bjuder på typiskt vår-väder: Snöstorm i 1 minut och solsken i den andra minuten. Jag har inte jättemycket på min agenda med tanke på att jag måste hålla mig hemma, men jag måste hämta ut min sista bukett blommor som jag fick i julklapp. Det får bli dagens motion helt enkelt! Åh vad jag önskar att jag kunde sticka ut näsan på en balkong just nu och få friskluft på det viset, då hade jag sluppit få skolkningskänsla. 
Jag ska i alla fall ta tag i min mobil lite och tömma den på bilder. Eftersom jag för över alla mina bilder från min Sony-kamera till min Sony-mobil för att redigera dom där i VSCO eller Lightroom så tar dom upp alla plats som finns. I dagsläget såg jag att jag har hela 2500 bilder i mitt externa minne haha Det är helt sinnessjukt om ni frågar mig. Så jag ska ta mig an det för att kunna starta om på ny kula igen och på det viset veta vilka bilder som är nersparade på datorn och vilka jag kan slänga. Jag gillar ju att ha mina bilder liggandes där jag kan kolla på dom ( i mobilen ) men det finns en gräns för hur mycket jag kan ha där! Varje bild ligger på strax under 1mb så ni kan ju bara tänka er hur mycket det faktiskt tar upp i mobilen. 
 
Men först: Hämta min blommor! Jag vill hinna njuta av dom idag eftersom jag ska jobba i helgen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress