Det bästa med att våren faktiskt ( tro det eller ej) är på G: Denna supergoda sallad! Fibersallad fick jag höra när jag var liten och den kom in i familjen genom en sjukdom. Låter gott va? Fibersallad. Allt som är bra för hjärtat och blodet innehåller den här salladen haha
Nej men jag höftar när jag gör den här så jag säger så här till er med det här receptet: Hacka vitkål ( jag väntar tills första FÄRSKA vitkålen kommer till affären, den vanliga vitkålen smakar bark i jämförelse). Skala och grovriv 2 st morötter. Hacka 1-2 st hel inlagd gurka ( den skivade på burk smakar inte alls lika gott, tycker jag). Hacka oliver. Om ni vill så kan man ha i hackad paprika också, men jag är inte så förtjust i rå paprika än, men jag har gärna i det i matlagning. Själva vinegrätten är äppelcidervinäger + rapsolja + Italiensk salladskrydda från Santa Maria. Höfta tills ni gillar smaken! Jag älskar smaken av kryddan så jag öser nog på lite väl mycket av den. Till det här brukar jag steka några skivor halloumi men ni fungerar jättebra utan det med, det mätter ändå. Det här fick helt klart bli min lunch idag! Jätte jätte gott.
 
Glad måndag på er annars! Jag har tvättjänst idag och sista maskinen är i torkskåpet och jag har väl tänkt att ta mig ut och promenera lite, men det lockar vekligen inte. Det är en sån otur att jag har missar helgens härliga sol och nu när jag är ledig 1 dag så är det grått, kallt och det hänger typ snö i luften. Kanske får bli en härlig podd i öronen ( jag är besatt av podden Allavåraligg just nu, någon som har lyssnat på den?) och tvinga mig ut ändå. Usch, jag hatar att frysa! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress