Mina 2 första människor som jag mötte när jag gick ut idag var 1) En som pratade trav med mig och 2) En som pratade öl och varför jag inte satt i kassan. Ska väl inte ens nämna att det var en alkolist den andra personen! Men det får mig lite att tänka tanken: Vem tusan är jag egentligen haha? Kul start på min promenad i alla fall! 
8 km med intervaller men mest promenad. Första 3-4 km är enbart uppåt hela tiden och så var det en GRYM motvind så där var det bara att härda och gå på, men sen fick jag lite energi och testade att springa lite intervaller ett tag. När det kommer till att springa så kommer iiiiiingenting gratis hos mig, det är enbart jobbigt och musklerna får sig en rejäl chock. Men det var härligt att få komma ut och röra på mig lie och se hur kroppen reagerade! Det är svårt tycker jag att veta om jag antingen bara är sjukt otränad eller om det faktiskt är så det är någon slags sjukdom kvar i kroppen, det är ju jobbigt vilket som. Mina intervaller förut kunde se ut som så att jag sprang 1 min och gick 2 min, men idag fick det bli "spring från det här trädet till nästa" eller från vattenpöl till nästan pöl, mest för att testa på och väcka mig själv lite. Det svåra när man börjar känna sig "friskare" är att inte ta ut sig helt och hållet igen och hamna tillbaka i den onda förkylnings-cirkeln igen. Men bra härligt var det att få komma ut lite och ta min efterlängtade "gruvan-rundan" som jag kallar den! Jag går den väldigt sällan under vintertid, men från och med typ nu och fram till oktober-november så är det mina absoluta favorit att promenera, fnula på livet (heter det så?) eller springa.
 
En skön start på en ledig lördag! 
Leo

Fina bilder o fin text.

Svar: Tack snälla du! Det var snällt sagt, ha en härlig helg Leo 🙂
Camilla Norman

Frugan E

Bra jobbat! Ser riktigt skönt ut. Måste också ta tag i träningen men så är det ju den där förbenade latmasken som tar emot.. :P

Svar: Haha du jag förstår dig helt och hållet! Det är SÅ svårt att ta tag i sig själv när motivationen tryter :P Samtidigt som man ska vara snäll mot sig själv så måste man någon gång pusha sig lite ;)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress