Det här är saker jag dagligen trycker i mig i hopp om att bli kvitt den här "dagen-innan-förkylning"-prylen som jag har gått och burit på i ungefär 2 månader: D-vitamin, c-vitamin ( eller citrus i olika former), mivitotal (en slags multivitamin), 6-8 st spirulina ( tar jag årligen), järn tog jag fram tills multivitamin-shoten kom till mitt liv, FRISKLUFT, lagom dos med träning och promenader. The vitamin-wisperer kallar jag mig själv. Från och till så har jag druckit ingefärs-shot och Echinagard när det känns som tyngst. Men alltså vet ni vad? Jag blir fan inte friskare eller sjukare för det. En allmän känsla av förkylning finns alltid där, jag nyser en del, bihålorna ömmar mer eller mindre dagligen ( ibland så ont att det blir jobbigt att jobba), andfådd lätt och ögon ser blanka och trötta ut. Nässpray fick jag som tips av 1177 i söndags men det tog mig 1 timme så blödde jag näsblod igen, precis innan ridningen haha Ni kanske tänker att det är konstigt att jag ens tar mig iväg till gymmet, ridningen eller yogan? Jag kan säga er att det är faktiskt jobbigare att jobba 9 timmar än att vara iväg och smyga igång kroppen i max 1 timme. Jag gör alltid efter min kroppens dagskondition och kör mycket lättare vikter, ingen som helst pulshöjande ( förutom ridningen, men jag vägrar ställa in pga lite förkylning!) och mycket stretch. 
Men imorgon, då kör vi. Jag hoppas på någon slags pencilin för att se om det försvinner! Jag blev halvt dålig i Nerja i november och sen blev jag rejält förkyld på nyårsafton, men sen har det liksom inte riktigt försvunnit. Jag sover 8-10 timmar VARJE natt och vaknar aldrig upp och känner mig pigg och utvilad. Någonting ligger och lurar helt klart och nu är jag trött på det! Jag klarar ju av att jobba och ska jobba extra imorgon ( pengar är en bra grej har jag hört!), så om jag bara får lite hjälp på traven att få bort det här så kommer jag bli som en ny människa! Det kan omöjligt bara vara vintertrötthet det här. Jag får alldeles för mycket ljustimmar, bra mat och vitamintillskott för att känna såhär. 
 
Men vet ni vad? Det är mars idag. 1:a freaking mars! Nu har vi rejält med härlig tid framför oss. Jag kan inte ens fatta att det snart är 1 år sen som vi åkte till Florens. Hjälp vad fort tiden har gått! 
Jag ska fira in den här vårdagen med en fika med min vän Hawal. Vi har inte setts sen den dag jag minns så en fika mitt i allt plugghets är det minsta vi kan få till! Om inte annat lätta på mitt dåliga samvete för att det kan gå månader mellan att vi hörs av haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress