Är det någon liten italiensk stad som jag rekomenderar er att åkta till så är det Florens. Mysig som få, vi hann med det vi ville hinna med på 2 dagar och ändå hann vi njuta av solen, glass, god mat och insupa den italienska doften! Tänk att det har gått 1 år sen vi var där och fick lite italiensk kärlek. 
Jag kommer ihåg att det kändes så lyxigt att få rymma från ett snöigt Sverige för att möta våren i Italien, bara för några dagar. Det är något med det landet som får mig att bli lite lycklig i själen! Vet inte om det är all mat som gör att jag mår bra, eller om det är en allmän känsla i mig, men lycklig blir jag och då har jag ändå varit i Rom 4 gånger, Tropea och Pompeji. Samma känsla i alla städer, fast på olika vis eftersom vissa städer är större än andra. Det vore orättvist att jämföra Rom med Tropea, men fasen vad jag gillade att vara på båda platserna! Tågluffen vi gjorde den sommaren var magiskt bra, lite tuff för oss som är kontroll-freaks, men otroligt härlig. 
 
Men nog drömmande om Italien! Nu är det dags för kurs på SORF (stallet jag rider på). Det är en kurs i flockbeteende mellan häst och ryttare och det är exakt sånt jag går igång på just nu haha Jag tror att det kan bli otroligt nyttigt det här! Efter det blir det fika med en annan kusin och hans lilla älskade familj. Det ska bli så kul att se på deras hus och se hur mycket mitt kusinbarn har utvecklats sen sist vi sågs!
 
Ha en otroligt bra lördag kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress