Tänk vad samma förutsättningar för träning kan göra två olika pass så extremt olikt varandra! Bra sömn, kaffe, en stadig frukost och lite sovmorgon på båda passen men i torsdags gick det som en dans och jag kände mig som ett lejon som for fram, medans idag ( med samma musik och förutsättningar) kände jag mig som Pumba.
Passet blev gjort ( 1 min löpning 1 min gång x 20 min + 10 min uppvärmning) men det var tungt som tusan. 
Kroppen gjorde ont och andfåddet var inte på plats riktigt. Tänkte bara på vilken tur att jag inte direkt skulle springa ett maraton, jag var trött efter 3 km haha
Men till något härligare! Kolla in dom här två små söta vaserna som jag fyndade på H&M! Jag vill bara iväg och köpa mig två små söta blommor och sätta ner i dom, eller någon slags kvist av något slag. Dom här gick helt klart under kategorin "Onödig shopping" från i lördags. Allt annat var jag i behov av, men dom här två föll jag bara för.
 
Nu: Maaat! Jag är slut som artist och ska åka iväg och jobba kväll om 2 timmar. Hur nu det ska gå, det är mig ett mysterium. Jag är i behov av semester, big time! Jag klappar mig i alla fall på axeln som faktiskt tränade i 40 min idag, ibland är inte passen roliga helt enkelt, men det blev av. Kom ihåg det, det är tränigen som blir av som är den viktigaste, inte den som du går och tänker ska bli av!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress