Min kropp! Min stackars kropp. Det vankandes barbacka på ridningen igår och OJ vad vi fick kämpa. Jag föll inte av och hade väl egentligen ingen stund när jag kände att nu jävlar glider jag av. Fördelen med en lite större ponny är att jag kan sno runt benen på ett annat sätt haha
Men min kropp idag. Jag har skavsår in the downunder area och jag har träningsvärk i baksida lår, heeeeela ryggen, magen och armarna. Det är skitsvårt att rida barbacka på en lektion, ridlärarna tar inte direkt hänsyn till att man sitter och kämpar för livet haha Vi hade galoppfattningar som vi skulle träna på och jag kan faktiskt inte ens komma ihåg sist jag galopperade utan en sadel? Jag red barbacka i höstas en gång då hästen jag skulle ha inte fick ha sadel på sig en period, men då struntade jag i galoppen. Det är mycket möjligt att det kan vara 12-13 år sen! Men alltså, nu är det 7 lååååånga veckor innan lektionerna börjar igen och jag har redan abstinens för det. Visst är det härligt med lite uppehåll också och det ska bli mysigt att få åka "hem"till Ystad nu på lördag, men jag längtar redan efter att få borra ner min näsa i en häst-päls. 
 
Men nog om det! Måndag och första "riktiga" semesterdagen. Helt otroligt skönt eftersom jag känner mig överkörd av min förkylning och träningsvärken. Det enda jag har inplanerat idag är en Hotstone-massasge som jag fick i födelsdagspresent, vilket ska bli så himla skönt! Sen finns det inga planer för min del. Ska försöka sätta igång och fixa här hemma lite och skriva en packningslista för på lördag. Men annars inga planer! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress