Detta är vad jag har pysslat med när jag inte har jobbat! Varit kreativ med Lightroom. Mest som en grej att koppla bort hjärnan på ska jag väl erkänna. God morgon förreten! Fredag och 1:a juni, hur galet är inte det? 
Jag har fått några välbehövliga timmars sömn och börjar se något slags ljus i jobb-tunneln nu. På 11 dagar kommer jag att ha varit ledig 2 dagar på två separata dagar= Inte så utvilad och därför jag tog mig en liten paus härifrån för att ladda batterierna när jag har behövt det! Ibland blir det intensiva tider och så är det med det. Jag känner att ridningen på söndag kan vara den lilla extra kicken som kan behövas för att orka med måndag-tisdag!
Jag har i alla fall mest hängt på jobbet, men också hunnit med 1 träningpass igår också. Tänkte i en svag stunda att det skulle ge mig energi att intervall-träna lite haha Härligt var det, men så mycket energi fick jag nog inte! Men det är lite roligt för jag märker att konditionen börjar bli bättre faktiskt. 
 
Kolla in hur magiska bilderna blev! Den här veckan har jag zoomat ut och tänkt på mina fantastiska resor som jag har gjort hittills och här har ni Pompeji högst upp, Barcelona i mitten och mitt älskar London med St James`s Park längst ner. Jag älskar både bilden högst upp och den längst ner, det är ett sånt fantastistk ljus på dom.
Ha en fin fredag nu, jag måste sätta igång och få i mig något att äta och sen ta mig iväg och jobba igen! 
emma

vilka fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket Emma! 😄
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress