Vilken underbar dag på Strömsholm vi hade igår! Varmt som tusan, knappt några moln över oss och en massa hästar överallt. Det kändes lite farligt varmt att hänga ute vid fälten nästan hela tiden, men vi hittade några skuggiga buskar som vi kunde sitta vid. Det är en sån fantastisk miljö där ute med alla enorma ekar som är där och fina ängar, skogsdungar och självklart slottet som är i bakgrunden hela tiden. Kan tänka mig att det måste vara lite speciellt att köra sina tävlingar just på den här platsen.
Men idag är det söndag och jag ska jobba igen! Det är egentligen min jobbhelg den här helgen men jag fixade till så att jag jobbade förra lördagen istället för att kunna vara ledig igår. Men idag är det jobb som gäller! Jag har också räknat ut att inklusive idag så har jag 8 arbetsdagar kvar att jobba. Det går ju helt klart att räkna ner!
Jag är i ett sånt stort behov av semester nu och känner att jag behöver en vecka till att bara sova i fatt mig själv haha Det har varit 2 intensiva dagar nu och trots att jag har fått mycket energi av dom så är jag lite trött i hjärnan efter allt socialt. 
 
Ha en underbar söndag nu kära ni! 
Angelica Wåhlin

Vad fina bilder du fick till!

Svar: Tack Angelica! Jag blev förvånad själv över att inte alla blev suddiga! :D
Camilla Norman

emma

vad trevligt :) fina bilder

Svar: Tack Emma, vad snällt! :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress