Sommarens första bok är utläst! Det tog mig ca 24 timmar haha Jag har nästan inga sidor eller genetik från min kära mor, men jävlar vad vi kan läsa snabbt! Det är vår superpower. Lättlästa 379 sidor i första delen av Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Jag är säkert sist på bollen som vanligt, men jag gillade den. Ordet besynnerlig ligger nära det ordval som jag skulle beskriva boken. Jag älskar att läsa böcker under sommaren och framför allt semestern! Jag kommer behöva ta med mig minst 2 st på lördag.
Men snart är det dags för Ystad mina vänner! Med lite pirr i magen ser jag fram emot det något enormt. Jag vågar inte hoppas på det för mycket men det ser ut att bli riktigt härligt väder också! Jag menar, vi kommer vara 4 vuxna människor på en yta på 25 kvadrat, det är ett måste att få fint väder haha Jag behöver komma iväg och se "något nytt" än Sala. Semestern börjar aldrig riktigt förrän jag får komma iväg kan jag känna. 
 
Nu: Smörja in mig med solskyddsfaktor! Jag ska nämligen åka iväg och plocka jordgubbar med mina kära föräldrar. Hur somrigt och mysigt som helst en fin dag som denna! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress