16 juni 2018

Mot Västerås!

allmänt

 
Äntligen lördag! Sovmorgon, dusch, en lång frukost ( i tid alltså, inte en faktiskt lång frukost) och planen att åka till Västerås och shoppa lite med min syster! Vi får lyxen att ta med min kära fars bil så vi behöver inte hålla på med tågtider och sånt. 
Jag vaknade dock upp med ett svullet öga idag. Jag märkte att det kliade lite extra när jag stod i duschen men tänkte inte mer på det förrän jag skulle börja sminka mig. Mitt ena ögonlock har blivit alldeles blankt, förhöjt och lite rött! Jag gissar på sminkborttagningen från igår som jag råkade pilla in lite fint. Jag får helt enkelt hålla en tumme för att det inte blir en ögoninflamation på det. Det vore ju typiskt när vi kommer in i midsommarveckan på jobbet som kan bli tuff. Jag får avvakta i helgen och hålla tummarna helt enkelt. 
Det bästa med att ha gått igenom 2 extremt tuffa sjukdomar på kort tid sen förra året är att jag har fått lite perspektiv på vad jag orkar lägga energi på, och den här svullna ögat är inte direkt något jag orkar gå igång på! Antingen så blir det värre eller så blir det inte värre. As simple as that. 
Men mot Västerås och sommarshopping! Saker jag ska titta lite extra på idag är: BH, någon slags finare sommarsko, allmänt sommarkläder och en ansiktsscrub från Rituals som jag har i min ansiktsvårds-rutin och som tog slut för 1 månad sen. 
 
Ha en fantastisk lördag kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress