3 snabba från igår! En oväntad skön dag, trots förlust för Sverige igår. Tro det eller ej, min vi kollade faktiskt på hela matchen igår. Någon gång ska vara den första! En riktigt tråkig match måste jag tycka men jag kom in i det och skrek högt när det blev ett tekniskt avbrott på tv:n där ett tag haha Ni vet hur det kan bli med tävlingsnerver ibland. Det jag INTE kan förstå är hur ni människor där ute kan hoppa på våra stackars fotbollsspelare på deras sociala kanaler och kalla dom både det ena och det andra och säga hur äckliga dom är och inkompitenta. Där är en del av fotboll som jag hatar. Att "supportrar" går till attack. Jag tror fan inte att det finns någon häst-tjej/kille som skulle skriva till Peder Fredriksson om hur världelös han var på en tävling och hur i HELVETE han kan tillåta att hästen petar ner en bom. Där har vi nog skillnaden på en manligt dominerad sport och en tjej-dominerad sådan. Sen att det var en dålig match kan man inte komma undan, men det är ju hela lagets förtjänst mer än 1 stackars människa. 
Men nog om det! Ni ser min otroligt härliga skål med glass? Jag och min syster satt ute på gården vi bor vid och satt i solen i säkert 3 timmar och hade det härligt. Glass, jordgubbar och lakritsströssel. Jag hade precis storhandlat mat på jobbet och lyxade med glass och strössel haha Plus två blommor också som kostade en tia var! Det var lite sånt jag pysslade med igår. Plantera om dom här två med riktig jord, solade, åt god mat, drack sangria och kollade på fotboll. En skön lördag helt enkelt! 
 
Idag är det ridning på schemat. Jag fick som sagt plats i gruppen idag då det var någon som hade avbokat en ridning och jag kommer missa nästa vecka som egentligen är säsongsavslutningen. Men idag ska jag få hänga i stallet! Något seg fortfarande men ge mig några timmar så piggar jag på mig snart. Det är i alla fall perfekt ridväder ute, varken för kallt eller för varmt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress