\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
Mycket hästar nu i mitt liv. Eller mycket och mycket, men det är det jag går och funderar på hela dagarna haha
\n
Jag slutade 3 igår från jobbet ( LYX) och cyklade iväg till stallet där min ridgrupp precis skulle ta och sätta igång och rida. Det kliade mycket i rid-fingrarna och lite avundsjuk blev jag på deras lektion, men jag tycker att det ger väldigt mycket att titta på också och höra och se hur ridläraren menar med sin konstruktiva kritik. Oftast när man sitter uppe på hästen så får i alla fall jag tunnelseende och varken hör eller ser vad läraren står och säger till mig. Om inte annat är det bara mysigt att få vara istallet och mysa med hästarna och skratta lite med mina ridgruppsvänner! 
\n
Jag hade väl egentligen tänkt mig att dom skulle vara ute och rida och då få lite bättre ljus och möjlighet att fotografera dom, det är något mörkt i ridhuset och skuggor överallt. Trots dåligt ljus och svårt att fota snabba hästar så tycker jag att det blev helt OK! Galopp med hopp är inte direkt optimalt. Det är lättare med hästar som går i 1,50 metersklassen på stora banor, dom är i luften lite längre än när det är en upphöjd bom haha
\n
Det är förresten min syster på den vita söta hästen. Den som tar ett jättesprång bara över en liten bom. Det är så himla roligt att se hur mycket alla har utvecklats i den här gruppen!
\n
 
\n
Idag är det ledig måndag som gäller och jag ska alldeles strax ta mig till gymmet tänkte jag! Nu under sommaren är det inte lätt att motivera mig till inomhusträning så jag är glad om jag får till 1 pass som är jobbigt/vecka och sen promenader + ridningen. Det är riktigt fuktigt ute nu också och det har regnat på morgonkvisten så det blir inget tal om att slösa bort en hel dag genom att ligga och sola. Det känns lite bra för vår vackra natur att få lite regn tycker jag, trots att jag älskar värmen och solen som har varit så kan det behövas lite vatten just nu! 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress