God morgon och GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! I vanlig midsommar-anda så regnar det och är kallt som tusan ute. Varför kan vi inte alla bara enas om att vi flyttar på den här högtiden till en tid i sommaren när det kanske är 50% chans att vara fint väder, istället för det här konstanta pisseblöta som vi har den här dagen haha
Själv så är jag väl kanske inte just nu världens härligaste tjej då jag är dyngförkyld as we speak och något trött eftersom jag hittade relativt bra flygbiljetter till Menorca i höst så jag tog slag i saken och bokade åt mig och min syster, vilket tog sin lilla tid.
Jag försöker att trotsa förkylningen och inse att efter idag så går jag på 4,5 veckas semester! Jag har ledig helg nu i och med att jag tog 4 veckors semester ( någon konstig regel att man får det vid 4 v men inte vid 3 haha) och går på mitt schema igen efteråt med en ledig måndag. Så 4,5 vecka att vila upp mig på, få ny energi, göra lite utflykter och självklart Ystad nästa helg. Jag är både glad över att jag blev sjuk nu och inte nästa vecka och lite trött på att det är en till högtid som jag är däckad haha Julafton låg jag och sov efter jobbet och missade Kalle Anka pga öroninflamationen haha Men jag har köpt mig en liten fejk-krans att ha i håret på jobbet om ett litet tag och hoppas på att det blir en härlig dag att jobba idag! I med alvedon och nässpray så ska den här dagen gå fint den med. 
 
Glad midsommar på er där ute, hoppas att det inte regnar på er så som det gör här i Sala! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress