Igår sa jag 1 ord, ett Hej till en fellow co-gymmare till mig. Det var allt! För mig som är relativt introvert ( vem försöker jag lura, jag ÄR introvert) så behöver jag tid att landa och vara lite tyst igen efter några intensiva dagar/ veckor. Igår blev en sån dag där jag bara hängde med mig själv helt enkelt, inte så tokigt ändå! 
Jag tränade ett riktigt härligt pass som blev uppbyggt såhär: 2 km roddmaskin på 10 min. 30 min rygg för att stärka upp en relativt taskig hållning. 25 min intervaller på löpbandet. Jag hade egentligen planen på att springa hela passet med jag ryggade typ från bandet bara jag såg den och märkte hur trött jag var i kroppen. Just den känslan brukar aldirg bli bra på bandet för mig, då blir det tungt för benhinnorna och hjärnan kopplas inte igång. Men det blev hur bra som helst med det här upplägget!
Sen har jag pysslat med allt sånt där som jag inte har gjort pga fint väder: Vattna blommorna, diska, rensa i sminkhyllan, slänga gamla Glossyboxar och rensat innehållet i dom på smink och andra grejer som jag vet att jag inte kommer att använda och slängt en massa sopor. Medans jag lyssnade på en massa härlig musik, sjöng för full hals och lyssnade på poddar. En perfekt dag för återuppladdning! 
 
Kolla in vad fina molnen var utanför mitt fönster här om kvällen. Magiskt!
Rebecca Adnell

Haha åh vad jag känner igen mig i det där med att behöva landa. Här har du en introvert-kompis, vill jag lova! Tar ett par dagar att komma tillbaka på banan igen ;)

Svar: Haha åh vad skönt att höra, att vi är iaf 2 som känner likadant! 😄 Det är så himla behövligt att få landa lite igen efter mycket socialt liv haha
Camilla Norman

emma

väldigt fina bilder! vad speciella molnen ser ut

Svar: Tack Emma, visst ser dom annorlunda ut? Blev helt klart förvånad när jag såg hur dom blev på bild 😊
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress