7 juni 2018

Earlybird

allmänt

 
 
 
Tänk vad mycket man hinner med när man går upp kl 5! Lite gästspel på jobbet i några timmar, 2 frukostar senare och handlat mat så är jag hemma igen och svirar om lite bara. Jag ska alldeles strax ta mig iväg och hälsa på tandhygienisten på rutinkoll och sen blir det lite lunch med mina föräldrar. Sen behöver jag ta en tupplur haha Min morgon har gått ritkigt bra tycker jag, inget illamående som kan bli när jag går upp tidigt och får jag i mig lite lunch snart så blir det nog bra! Jag var pigg som tusan igår när jag egentligen behövde sova så jag somnade nog inte förrän halv 12 ungefär, inte direkt opitmalt när klockan ringer kl 5. Annars har jag inget större planerat mer än att kanske kika lite på stan efter något att ha på mig imorgon på studentskivan jag ska på ( för övrigt min sista skiva i släkten på VÄLDIGT länge. Om mitt lilla kusinbarn Tuwa-Li kanske tar studenten så är det 18 år kvar haha) så det känns lite konstigt. 
Annars tänker jag ta dagen som den kommer. Jag gjorde ALLT igår verkligen. Jag städade hela lägenheten, tvättade 4 maskiner tvätt, lagade lite extra härlig "nationaldags-mat" till mig och syrran, hämtade ut ett paket som jag hade fått påminnelse för eftersom jag inte har hunnit hämta ut det, gick på 2 mindre promenader. Ja, jag fick in en hel del igår, vilket behövdes för det var ett virrvarr av kaos i min skalle haha
 
För övrigt så har polisen i princip gått ut med att det är en kvinna som har tänt på skogen. Det är utöver min förmåga att tänka sig att någon faktiskt kan göra något sånt med flit! Något lär vara fel i skallen på en sån person. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress