Så har det hänt det som nästan oundvikligen brukar hända innan semestertider: Jag har blivit sjuk haha
Min kropp har blivit lurad tror jag för jag ska jobba imorgon bara och SEN går jag på semster, men ändå så sitter jag här nu med världens ondaste hals, trött i kroppen och ingen matlust. Klassiskt "innan-semester-förkylning". 
Men jag hade en skön dag igår! Långpromenad, hämtade ut ett Adlibris-paket fylld med pocketböcker, lagade god mat, löste lite korsord, sjöng lite till härlig musik och fotade lite. Jag fick månadens Glossybox också vilket var härligt för då började jag märka av halsen och tröttheten, så det blev en liten pick me up!
 
+ Jag fick ett mejl om att det finns en avbokad plats i min ridgrupp nu på söndag om jag ville ha den. OM jag tjoade högt för mig själv? OH JA! Om inte jag blir värre så ska jag alltså få rida igen på söndag. 
- Jag hade planerat att gå på det där Ass n´abs-passet på Sala Gymnastikförening idag. Men det får bli grymt avbokat. Det är synd för jag gillade faktiskt det passet då det var muskelstyrka men ändå svettigt as fuck.
+ Ni ser min shopping från helgen. Ni vet när man hittar en BH som är skön och sitter snyggt? Köp den i alla färger så har du ditt på det torra ett tag! Jag hittade dom förvånansvärt på Cubus och dom är riktigt sköna i materialet och passformen. En basic BH helt enkelt. 
Topparna är i skönaste materialet ni kan tänka er. Den som det står PINK på är i det helt vanliga T-shirt-materialet men dom andra två är lite åt det silkiga hållet. Jackan fyndade jag på 40 % REA på HÖÖKS och kostade under 400 kr för mig. Jag har en svinvarm vinterjacka som jag har pensionerat till att ha på vintern, men ingen vettig mellan-säsongs-jacka. Den här är perfekt för det. Sen visade jag ju er dom små krukorna från H&M också och så handlade jag i en butik till men den är i ett present-stadie i framtiden för en person i min närhet, så den visar jag inte haha Visst ja, skorna! Luftiga, inget speciellt med dom men ändå lite söta och somriga. Jag tjoade och tjimmade inte precis när jag hittade dom, men dom är söta och dom kan fungera en sommar! Blir bra att ta med till Ystad om 1,5 vecka. 
+- Det regnar just nu och det ser ut som att det ska regna hela dagen. Perfekt "vara-sjuk-och-sitta-inne-väder". 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress