Det var INGEN bra idé att försöka mig på att jogga igång mig efter den här envisa förkylningen idag av alla dagar. Fy FAN vad varmt! Inte som i att jag klagar på värmen, utan bara att försöka springa i den. Dum idé helt klart! Jag känner mig typ överkörd just nu och då sprang jag varken fort, långt eller många intervaller. Men så står det 28 grader på min telefon-app också så det är inte så konstigt att jag är trött. 
Gårdagen var mysig! 2 timmar ute vid Backas jordgubbsplock med fika och allt sånt där. Jag tror att det var fler som bet mig än vad jag kände för jag ser ut som en liten nåldyna just nu som svider och kliar. Men det var lugnt och skönt där ute och jag fick väl hem en 3,5 L gubbar som jag ska äta upp idag och imorgon! Annars var jag hemma i solen hos mina föräldrar, strosandes i trädgården eller liggandes i solen. En skön semesterdag helt enkelt! 
Idag så ska jag först och främst bli människa efter förmiddagens jobbiga dumma idé ( jag känner mig typ yr i skallen...) och sen ska jag börja packa lite och städa det sista hemma. En fixar-dag helt enkelt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress