God morgon god morgon! Men framför allt GLAD FREDAG! 
Trots en väldigt bra vecka förra veckan med lite ledigt här och där så sitter jag ändå här och är trött och sjukt laddad för en ledig helg. Inte så konstigt kanske. I helgen har jag NOLL planer what so ever förutom ridningen på söndag vilket ska bli roligt, men det känns så himla skönt med en helg där jag får göra som jag vill och ladda batterierna igen. Jag har en grej jag bör göra: Vad är värre än att gå på jeans-jakt? BH-jakt. Jag måste ha någon som sitter bra på den kroppen jag har just nu, vilket jag inte har. Min äldre är från när jag tränade betydligt mer och saker händer på en kropp på några år haha Så jag ska väl ge mig in i den djungeln så gott det går! Men annars noll planer. Jag vill ta en långpromenad också, nu har det gått 1,5 vecka sen någon slags promenad och det är inte likt mig! 
Men nu kör vi dagens jobbpass. Jag var uppe i varv igår kväll efter stängning ( var hemma 22.45) så jag somnade inte förrän halv 1 i natt, vilket känns idag kan jag säga haha Det lär bli kaffepimplande idag.
 
Vad har ni för planer för helgen annars då? 
 
Angelica Wåhlin

Uscha, avskyr att shoppa BHar .. Alltså, jag älskar underkläder, men det är ju verkligen rena djungeln??

Svar: Haha ja eller hur, när jag var yngre så shoppade jag nya underkläder heeela tiden och hittade fina små söta bh:ar, men nu känns det som att komforten har tagit över och sportbh är snäppet härligare haha :P
Camilla Norman

Sandra Rosén Dahlgren

Vilken vacker bild! Hoppas att du får det mysigt på din lediga helg :)!

Svar: Tack Sandra! Jag hoppas att du får en underbar helg du också! :D
Camilla Norman

Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Tack :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress