3 juni 2018

A day off

allmänt

 
 
En fantastiskt ledig förmiddag. Sovmorgon följt av solning på innergården där jag bor! Lite korsord och lite podd-lyssning och sen var jag helt färdig. Fy tusan vad maj och början på juni har levererat härliga dagar! 
Jag hade oturen att ha en galen efterfest i min trappuppgång ( thank God så händer inte det ofta) natten till igår så jag somnade runt halv 5 och var väl på lagom roligt humör när jag vid 14 skulle jobba kväll. Men jag fick 1,5 timme vid badet och doppade mig och solade lite innan det så dagen blev bättre än förväntat! Men därav lång sovmorgon idag. 
Ledig dag idag som sagt och jag ska alldeles strax ta och sätta på mig hundra lager med ridkläder och cykla iväg till stallet för lektion. Just nu är jag bara trött efter solning och lite pirrig att få rida igen. Det är ändå 1 månad sen sist jag satt på en häst, hur fort tiden har gått sen dess behöver vi inte gå in på, jag lever typ fortfarande på den lektionen haha
Jag taggar till för 2 dagars jobb igen och sen får jag ÄNTLIGEN vara ledig i 4 dagar! Jag har en student som ska firas på fredag så det har jag tagit semester för och lördagen har vi planer på att åka till Strömsholm och kolla på hästtävlingarna som är där. Det var därför jag jobbade igår, för att kunna vara ledig nästa lördag.
Jag ser så himla mycket fram emot nästa vecka! Jag hörde rykten om att det skulle bli lite svalare igen till nästa vecka också, jag vill inte vara den men lite härligt ska det bli att inte känna sig helt överkörd av värme när det vankas jobb.
 
Ha en underbar söndag nu kära ni! Ta hand om er.
Stephtile

Jätte mysiga bilder! Ska nog ut och bara ligga och lyssna på podd avsnitt.

Svar: Hoppas att du fick en skön söndag, det lät inte så tokigt det där tycker jag!
Camilla Norman

Lena

Vilka vackra bilder!

Svar: Tack Lena, vad snällt av dig! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress