Hur kan man vara både helt slut men ändå lite pigg? Jo då ska jag säga er: Jag har kört ett grupp-pass på vår träningsförening i stan! Det, mina kära vänner, var inte igår och nu vet jag varför det inte var just igår: Det är skit jobbigt! Mycket puls, mycket mjölksyra och minimal vila. Högt tempo och mycket " nu jävlar kör vi!"-anda.
Jag velade som tusan efter jobbet och in på ungefär 15 min innan vi var tvungna att gå men nu känns det härligt ändå. Jag har haft en mage som har strulat lite för mig ( jag reagerade på koffein-intaget från 5-tiden på morgone vilket är alldels för tidigt för min mage tydligen) så jag har varit halvt illamående, halvt  pigg hela dagen. Vette fan om det var så klokt att köra så här hårt haha
Ridningen igår gick FENOMENALT bra! Det var supermegavarmt ute och åskan låg i luften hela tiden, men jag är så himla nöjd med mitt ridpass på den hästen jag fick och jag seglade på moln (trots grym motvind) hem.
Jag kommer somna som en stock ikväll känner jag. Tidiga mornar är inte min starkaste sida och idag gick jag upp vid 5...Jag bugar mig för alla er som har ett 7-15 jobb, ni är grymt duktiga! 
 
Nu: Dö litegrann. Jag har så ont i kroppen efter ett pass med fokus på mage och ben/rumpa. Jag fick svettpärlor i ögonen, så varmt var det!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress