FREDAG! Det känns egentligen som vilken dag som helst men det vankas fredag har jag hört. 
Jag har haft en väldigt raklång förmiddag i soffan med en kropp som inte riktigt har velat sammarbeta med mig! Jag har fått så många myggbett och knottbett att jag är ganska så säker på att det har gått ut i resten av kroppen. Illamående, det kliar på ställen jag VET att jag inte har fått något bett på, klåda och otroligt trött. 
Frukosten kan jag säga var något svår att få i men efter någon timme i soffan, insmorda bett  och en alvedon senare så började livet återvända något. Jag fick till och med till en liten promenad och en tur på apoteket för att fixa allergitabletter! Jag har alltid reagerat starkt på myggbett och kan få stora fotbollar till bett om det vill sig illa. Får jag för många samtidigt så blir jag trött och lite "off". Det är säkert ingen allergi, men överkänslighet ska man inte skjuta bort. Antihistaminet i allergitabletterna jag köpte ska hjälpa mig på traven lite! Men en kul sak som hände: Jag, Camilla 28 år, fick visa leg på apoteket! Hur kul är inte det? Utan smink får jag nästan alltid visa på systemet, då får jag ett babyface, men det var ett bra tag sen som jag behövde visa för lite läkemedel haha
 
Kolla in hur fint det var utanför mitt fönster igår kväll efter en regnig kväll! Magiska färger verkligen. 
Jag tänkte att vi hörs igen i Ystad. Vi ska åka tidigt ( i min värld haha) imorgon bitti och jag vill sova så länge det går! Vi ses i Ystad imorgon!