FREDAG! Det känns egentligen som vilken dag som helst men det vankas fredag har jag hört. 
Jag har haft en väldigt raklång förmiddag i soffan med en kropp som inte riktigt har velat sammarbeta med mig! Jag har fått så många myggbett och knottbett att jag är ganska så säker på att det har gått ut i resten av kroppen. Illamående, det kliar på ställen jag VET att jag inte har fått något bett på, klåda och otroligt trött. 
Frukosten kan jag säga var något svår att få i men efter någon timme i soffan, insmorda bett  och en alvedon senare så började livet återvända något. Jag fick till och med till en liten promenad och en tur på apoteket för att fixa allergitabletter! Jag har alltid reagerat starkt på myggbett och kan få stora fotbollar till bett om det vill sig illa. Får jag för många samtidigt så blir jag trött och lite "off". Det är säkert ingen allergi, men överkänslighet ska man inte skjuta bort. Antihistaminet i allergitabletterna jag köpte ska hjälpa mig på traven lite! Men en kul sak som hände: Jag, Camilla 28 år, fick visa leg på apoteket! Hur kul är inte det? Utan smink får jag nästan alltid visa på systemet, då får jag ett babyface, men det var ett bra tag sen som jag behövde visa för lite läkemedel haha
 
Kolla in hur fint det var utanför mitt fönster igår kväll efter en regnig kväll! Magiska färger verkligen. 
Jag tänkte att vi hörs igen i Ystad. Vi ska åka tidigt ( i min värld haha) imorgon bitti och jag vill sova så länge det går! Vi ses i Ystad imorgon!
 
 
 
 
Det var INGEN bra idé att försöka mig på att jogga igång mig efter den här envisa förkylningen idag av alla dagar. Fy FAN vad varmt! Inte som i att jag klagar på värmen, utan bara att försöka springa i den. Dum idé helt klart! Jag känner mig typ överkörd just nu och då sprang jag varken fort, långt eller många intervaller. Men så står det 28 grader på min telefon-app också så det är inte så konstigt att jag är trött. 
Gårdagen var mysig! 2 timmar ute vid Backas jordgubbsplock med fika och allt sånt där. Jag tror att det var fler som bet mig än vad jag kände för jag ser ut som en liten nåldyna just nu som svider och kliar. Men det var lugnt och skönt där ute och jag fick väl hem en 3,5 L gubbar som jag ska äta upp idag och imorgon! Annars var jag hemma i solen hos mina föräldrar, strosandes i trädgården eller liggandes i solen. En skön semesterdag helt enkelt! 
Idag så ska jag först och främst bli människa efter förmiddagens jobbiga dumma idé ( jag känner mig typ yr i skallen...) och sen ska jag börja packa lite och städa det sista hemma. En fixar-dag helt enkelt! 
 
 
 
Sommarens första bok är utläst! Det tog mig ca 24 timmar haha Jag har nästan inga sidor eller genetik från min kära mor, men jävlar vad vi kan läsa snabbt! Det är vår superpower. Lättlästa 379 sidor i första delen av Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Jag är säkert sist på bollen som vanligt, men jag gillade den. Ordet besynnerlig ligger nära det ordval som jag skulle beskriva boken. Jag älskar att läsa böcker under sommaren och framför allt semestern! Jag kommer behöva ta med mig minst 2 st på lördag.
Men snart är det dags för Ystad mina vänner! Med lite pirr i magen ser jag fram emot det något enormt. Jag vågar inte hoppas på det för mycket men det ser ut att bli riktigt härligt väder också! Jag menar, vi kommer vara 4 vuxna människor på en yta på 25 kvadrat, det är ett måste att få fint väder haha Jag behöver komma iväg och se "något nytt" än Sala. Semestern börjar aldrig riktigt förrän jag får komma iväg kan jag känna. 
 
Nu: Smörja in mig med solskyddsfaktor! Jag ska nämligen åka iväg och plocka jordgubbar med mina kära föräldrar. Hur somrigt och mysigt som helst en fin dag som denna!