En eftermiddag i Ystad gick jag och hade SPA för mig själv. Helt klart lite annorlunda för mig att göra något sånt här alldeles allena, men jag ville verkligen ta mig hit! Det kostade sin lilla slant, men jag tycker att det är värt varenda krona. SPA är något jag vill få in lite mer i mitt liv och vi brukar ha en SPA-dag ute vid Sätrabrunn runt jultiderna jag och min syster. Halva min familj åkte båt och sightseeade på Bornholm medans jag gjorde SPA och min kära mor fick egentid med promenad, läsa bok och hänga vid havet. Jag gillar helt klart det där med att vara vuxen ibland: Jag var inte så sugen på att åka färja över till Bornholm och jag ville verkligen ha en mysig stund för mig själv här på Ystad Saltsjöbad så då delade vi upp oss helt enkelt! 
Det bästa med den här relaxdelen av Saltsjöbaden är 1) det grekiska rummet med en fireplace där man ligger och vilar i vattnet. 2) Den otroligt varma poolen där man ligger och tittar ut över strandpromenaden. 3) Absolut den bästa grejen: Dom enorma solsängarna i det Ljusa rummet på övervåningen där man har utsikt över havet och människorna som strosar längs med stranden! Där har vi mitt må-bra-ställa. Åh, jag längtar redan tillbaka!
 
Men nu är det måndag. Ännu en snorvarm sådan! Jag har en kompisdejt på eftermiddagen men annars ska jag väl försöka ta tag i mitt lilla liv! Jag fick till ett GRYMT pass på gymmet igår på 35 min och jag lovar er att jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv. Det var riktigt skönt! Jag ska se om det finns lite tvättid någon gång idag för det börjar tryta med kläder. En sån där dag med lite sysslor att göra! Plus att jag måste ta en promenad, jag blir galen av att sitta en hel dag haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress