Hur mysigt är det inte att vakna av att det mullrar och rengar utanför sitt fönster? Jag håller på och försöker ställa om kroppen lite till att vakna tidigare och gå och lägga mig tidigare, vilket kanske inte gick så bra idag eftersom jag somnade efter 1 i natt haha Det var så himla kvavt i min lägenhet och det var jobbigt hur jag än låg i sängen. Men nu är jag upp sen 1 timme tillbaka och sitter och kollar på Nyhetsmorgon!
Min dag igår var ensam, riktigt ensam. Precis vad jag behövde! Jag städade här hemma, fixade disken, tränade det där intensiva Spotify By Fashionablefit som jag pratade om förut, kollade på serier och hängde allmänt hemma. Det jag märker i huvudet efter en sån här pass "stillasittande" dag är att jag blir ologisk. Jag börjar tvivla på mig själv och det spritter i alla kroppens muskler. Jag orkade inte ens ta mig ut och gå något, det var bara lägenheten som lockade! 
 
Idag är det i alla fall söndag. Jag skulle ha tagit mig iväg och hämtat ut ett paket men jag måste kolla hur det fortsätter med åskan, annars får det bli en annan dag. Jag ska försöka mig på att hitta en liten lucka för tvätt också, men får se om det finns någon tid. Senare idag ska jag om inte annat gå på bio för att se nya Mamma Mia-filmen! Har hört så mycket bra om den så det ska bli kul att se på. Jag gillar vår biosalong här i Sala faktiskt och tittar mer än gärna på bio här än att åka in till Västerås för att göra det. Då blir det en grej av det, medans man här bara kan kila in om andan faller på! 
 
Ha en mysig söndag nu kära ni.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress