Jag hade 1 önskan inför Ystadresan: Att få gå upp till Ales Stenar när solen är på väg ner: Här har ni resultatet! Det är en fantastisk utsikt därifrån och jag blir alltid väldigt lugn i min själ där ( hade jag haft giftermål på hjärnan skulle det vara häftigt att gifta sig där uppe!). Ales Stenar är fornlämningar från tidiga järnåldern så ni kan ju förstå själva hur pytteliten man känner sig på plats! Mina 28 år på jorden är en droppe i havet haha
Men alltså bildern. Come on, jag är sjukt nöjd över dom! Ni får tåla att det kommer lite fler bilder då jag inte har någon vidare lust att klämma fram ca 20 bilder här på rad, då tappar i alla fall jag lite fokus och kollar inte på varje bild. 5 får duga! Det var jag och en kvinna som slogs om att få platsen för oss själva och våra kameror. Jag lyckades få in henne och hennes ENORMA stativ mellan några stenar så att hon inte skulle störa mina bilder och jag hoppas att hon lyckades med det hon med. 
Ni vet ju redan min besatthet av solnedgångar vid det här laget så jag blandar det lite med hav, får och utsikt. 
Jag är lite extra förtjust i den 1:a bilden och den med fåren i bakgrunden. För att vara helt osvensk nu så tycker jag att jag kan hitta dom små små objekten i en bild och fånga det på bild! Som den lilla röda blomman som faktiskt var circa 15-20 m framför mig jag den fastnade på bild. När jag tog den bild som ligger högst upp så kände jag bara "YES, nu är jag klar och kan åka hem till stugan igen!" 
Vad tycker ni om bilderna? Jag vet att det kanske inte är alla som tycker att naturbilder är särskilt roligt och jag vet att min blogg kanske har gått från träning/kost till att fotografera istället. Men don´t you worry child, jag kom nyss hem från ett dunderpass på gymmet och fick till en härlig promenad på förmiddagen! Det är bara otroligt mycket roligare att få se hur dom tagna bilderna blev, få in dom i lightroom och sitta och redigera och njuta av bilderna. Jag tänkte köra en liten för-och-efter här någon gång så att ni får se att jag inte redigerar sönder bilderna, utan bara finslipar det som kameran kanske inte fick med! Jag har om inte annat helt och hållet slutat att använda filter faktiskt. Med rätt inställning på kameran och rätt mindset så behövs det inte tycker jag! 
 
Hoppas att ni mår bra där ute, har ni fått någon semester ännu eller kör ni in i kaklet? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress