Hej i sommarkvällen! Många som verkar gå på semester idag? GRATTIS TILL ER, äntligen är ni fria i några fantastiska veckor! Min sommarsemster håller på att ta slut om några dagar och jag njuter till fullo av dom. 
Ja, minus att jag sov ruskigt dåligt i natt ( ni vet när hjärnan går på högvarv av tusen onödiga tankar?), men en fredag som ändå har känts väldigt skön. Vi har pysslat lite här hemma i våra föräldrars hus, ätit sommarluncher  (låter mer fancy än det är, vi orkar helt enkelt inte äta något i den här värmen mer än typ melon haha) och igår eftermiddag åkte vi en spontare till Taxinge Slott! En skitbra idé tills vi kom fram, något stressvettiga av bilfärden, till ett 33 gradigt åskvärme-slott. Fikasuget var som bortblåst och på vippen att slå över i en illamående pga värmen haha Jag vet att jag kommer se tillbaka till igår och glömma bort den känslan för vi hade det mysigt ändå! Vi strosade runt en sväng efter fikat och åkte sen hem. 
 
Jag har FF och SF ( systerfritt) just nu och har precis ätit litet middag ute i ett lite brandrökfylld luft och med en känsla av lite konstig i kroppen. Jag har inte varit ensam i huset på säkert 10 år, minst! Jag är ju ensam i min lägenhet större delen av mina dagar men då är det en annan känsla. Här är jag ensam hemma i mitt första hem? Jag lyssnar hur som helst på Sommarpratet som var med Victoria Silvstedt och slås av vilken kämpe hon verkar vara. Vi lyssnade på Peder Fredriksson tidigare idag och jag kan verkligen bli imponerad av deras extrema kämparanda och vinnarskalle, på sina olika vis. Jag kan bli avundsjuk på Victorias "världen-är-mitt-hem"-tänk och att hon vill vidare på nya äventyr. Jag blir alltid väldigt imponerad av människor som gör sin grej, ensamma i den stora vida världen. "Det löser sig" är inte ett motto jag lever efter, men som jag arbetar väldigt hårt för att få in mer i mitt liv. Jag skulle må bättre av att inte analysera allt som kan hända, som har hänt eller som händer andra haha
 
Glad fredag på er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress