Så var sommarsemestern 2018 snart slut! Strax över 4 veckors ledighet och det är med liiiite vemod som jag inser att det är back to reality igen imorgon haha Samtidigt vet jag att det är bra att komma igång igen och få tillbaka lite rutiner. Vad har hänt sen sist då? Jag tog lite sociala medier-paus och njöt av sista dagarna i huset. 
Vi har åkt till Hillingen 2 gånger, ena gången med gemensamma vännerna Carro och Sofia. Vi har testat på att slå långgolf med såna där luftbollar så att dom inte flyger all världens fart! Det har solats, fikats hos grannarna, ätits tacos och vi hämtade våra föräldrar på Arlanda igår eftermiddag också. Vi blev lite tidiga så vi åkte förbi Gränby Centrum också och ställde oss på utkikspunkten på Arlanda för att kolla på flygplanen lite, det är ett enkelt nöje i vår familj haha
 
Jag är HUR nöjd som helst med mina 4 veckor. Det har varit lite att göra, men väldigt mycket vila också. Ystad, vänner, familj, jordgubbsplock x 2, en massa bad och sol, lite utflykter och jag har verkligen njutit av kvällarna på ett sätt som jag inte kan minnas att jag har njutit av dom. Vemodigt som sagt att komma igång igen, men den känslan har nog dom flesta efter en längre semester, eller hur? Det viktigar är att komma ihåg att bara för att semestern är över så är inte sommaren det. Vi har kanske 5-7 veckor kvar av härlig sommar om det vill sig väl! Jag är i alla fall inte klar än med den här sommaren och vad den har att erbjuda.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress