Någonting som känns somrigt och lite av ett måste på en semester ner mot Skåne är att kolla på ett slott. Vi har nog sett dom flesta där nere nu som man kan gå in i så här i veckan tog vi oss till ett slott som heter Svaneholms slott. Vackert och roligt att läsa om hur dom hade det förr i tiden! Byggstarten var 1530 så det är ändå ett bra tag sen. När det är lite halvkasst väder så är det mysigt att åka runt och kolla på slott tycker jag. Det ingår lite i min familj att göra det och det var ett tag sen nu som vi gjorde det!
 
Hej hemma förresten. Efter 7 timmar i bil så kom vi hem igår eftermiddag runt fotbolls-dags! Bilresan gick som en dans och jag slumrade bort dom 2 första timmarna eftersom vi gick upp så himla tidigt (6,30 är tidigt i min värld, speciellt under semestern haha). Det är så vackert genom Sverige tycker jag och det är lite mysigt att stanna på något mat-hak och äta lite efter vägen! 
Lite trist kan jag väl känna att det är att komma hem igen. Fast det är alltid lite svårt att komma hem igen tycker jag, oavsett hur bra man har haft det eller hur kort tid man har varit borta. Att få vara i en stuga i 1 vecka, med 2 min till havet är något jag uppskattar enormt mycket! Jag älskar att sitta ute och äta frukost, då kan till och med jag bli någorlunda pigg på morgonen. Att sen komma hem till 31 grader i lägenheten, alldeles ensam och helt plötsligt inte ha någon annan som tjattrar omkring en är lite konstigt faktiskt! Lika konstigt som att vänja mig vid att faktiskt ha någon som tjattrar runt mig. Men men! Vi har haft 1 underbar vecka vid havet och jag vet att jag kommer att komma ner fler gånger i mitt liv. Så det var med ett På Återseende som jag gick ifrån havet och stranden i fredags kväll! Lite skönt är det att vara hemma igen.
 
Nu: Åka iväg till badplatsen Hillingen med min syster och kära mor! Det skulle vara vackert väder några timmar framöver så vi passar på att åka och bada lite och sola lite. Hillingen är inte så tokigt det heller!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress